Walther Bourne

Atoomuniciteit en Mensuniciteit

De verwekking van een geluksheelal

Het besef, de waarde en het gebruik van atomen vanuit hun Atoomuniciteit. Dat is grondslag voor alle wijsheid voor de resultaten van het bestaan van atomen. De feitelijke opbouw begrijpen, heeft er voor gezorgd dat wij alle mogelijkheden van atomen blijven ontdekken en gebruiken.

Ik heb een meesterlijk patroon ontdekt bij het omgaan met atoomuniciteit. Koesteren, gunnen en vieren van atoomuniciteit. Dat patroon schept de houding, verwachting en de verwording van atomen. De drang naar feitelijkheid wordt daardoor opgeroepen en in stand gehouden. Alle atomen komen tot hun recht en invloed. Dat is wat ik ook met mensuniciteit wil bereiken.

Het waardesysteem van protonen, neutronen en elektronen garandeert de atoomuniciteit van iedere atoom. Het waardesysteem van uniciteit, authenticiteit en fenomenaliteit garandeert de mensuniciteit van iedere mens.

Dat waardesysteem van uniciteit, authenticiteit en fenomenaliteit schept dan de drang naar feitelijkheid voor het koesteren, gunnen en vieren van de mensuniciteit van iedere mens. Het epische effect van maar ruim honderd unieke atomen is dat ze een heelal hebben gebouwd. Die koestering, gunning en viering laten beseffen, gaat vooruit aan de ontwikkeling van het besef van ook een epische effect voor de mensheid.

Wat voor een geluksheelal kunnen wij dan met de mensuniciteit van miljarden mensen scheppen? Ik zie gelukstelsels ontstaan uit de samenwerking van willekeurige aantallen mensuniciteiten van mensen. Uniciteitsstelsels die tot epische proporties uitgroeien.

Iedere mens levert zijn uniciteitsbijdrage aan één of meerdere gehelen. Het koesteren, gunnen en vieren van onze uniciteit, authenticiteit en fenomenaliteit zorgt daarvoor, net als wat atomen met elkaar hebben laten ontstaan en oneindig episch doen. Wij kunnen dat ook! Let’s get at it and make it happen! An other epic celebration will be born!

Walter Bourne 29 november 2017

Categorieën:Walther Bourne

Getagd als: