Julian S With, Director at St. De Verlichting (Research and science)Julian S With

Julian S With

Julian S With, Director at St. De Verlichting (Research and science)

Bibliografie

Bibliografie
1974 – Ja, ik ben een Marron (roman)
1975 – Bevrijd mijn volk (poëzie)
1977 – De onvermijdelijke splijting (poëzie)
1978 – Land van harmonieuze kontrasten? (roman)
1979 – De wereld op zijn kop (poëzie)
1981 – De weerzinwekkende worsteling (poëzie)
1982 – Rassenvoorkeur bij partnerkeuze (maatschappijkritiek)
1983 – Nabijheid verkleint de afstand niet (poëzie)
1986 – Zwart racisme bestaat niet, eerder verschenen in het Utrechts Nieuwsblad, 1980-1985 (herziene druk 1987) (maatschappijkritiek)
2005 – Waarom wij het niet redden : een genetische blauwdruk van de sociale problematiek van de zwarte bevolking in Nederland (maatschappijkritiek)
2011 – Het komt nooit meer goed (maatschappijkritiek)
2014 – Kritieken, het schoonmaakmiddel van de geest’ (maatschappijkritiek)
2018 – Why the race battle is so hard to win (rassenverhoudingen in de VS, Nederland en Suriname)
Read more: https://nl.wikipedia.org/wiki/Julian_With

Categorieën:Julian S With